Mobilitat

Retencions a la sortida per la frontera hispanoandorrana aquesta tarda

Les cues també estan afectant a la parròquia de la Massana

Retencions d'entrada a Andorra des d'Espanya durant aquest mes d'agost

Retencions d'entrada a Andorra des d'Espanya durant aquest mes d'agostFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sortida per la frontera del riu Runer ha experimentant trànsit dens des de les 17.30 hores fins a les 20:30 hores aproximadament. Les retencions han acumulat poc més d'un quilòmetre per poder sortir del Principat per la frontera hispanoandorrana. A les 20.30 hores, més de 13.00 vehicles han sortit per les fronteres. La majoria ho han fet per la frontera del riu Runer, per on han sortit prop de 6.000 vehicles de matrícula espanyola.

L'entrada i sortida de la Massana ha patit retencions d'aproximadament un quilòmetre. La CG-2 a Canillo en sentit sud també ha experimentant retencions, de menys d'un quilòmetre, des de les 17 hores, que s'han allargat fins les 19 hores de la tarda. Aquestes retencions també han estat presents en el transcurs del matí amb cues d'aproximadament un quilòmetre i mig que s'han mantingut de forma intermitent fins al voltant de les 14 hores. Mobilitat apunta que es deuen, principalment, a vehicles estrangers que visiten aquelles zones de muntanya. El centre d'Andorra la Vella ha patit algunes cues cap a les 13:30 hores. Les vies de l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella, en sentit nord, i el carrer Prat de la Creu s'han vist afectades per l'acumulació de vehicles.

La nacional 145, d'entrada al Principat per la frontera del riu Runer, ha patit afectacions quilomètriques que han superat els quatre quilòmetres i que han començat a les 11 hores del matí. Les retencions han estat intermitents, amb punts on el trànsit era més fluid que d'altres. A les 11.45 hores s'ha obert el doble carril per agilitzar el trànsit, i les retencions han disminuït al cap de mitja hora. 

tracking