Mobilitat

Retencions a la sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana aquesta tarda

La CG-2 a Canillo ha experimentant cues durant tot el dia

Retencions a Canillo en una jornada prèviaArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La frontera del riu Runer ha patit cues d'aproximadament dos quilòmetres en la seva sortida cap a Espanya. La RN22 ha experimentat retencions de fins a tres quilòmetres en direcció França durant aquesta tarda. Les cues han començat a les 16 hores d'aquesta tarda i s'han allargat un parell d'hores.

La CG-4 d'entrada a La Massana en sentit sud ha estat una de les altres vies que ha patit retencions durant tot el dia de la mateixa manera que la CG-2. En el cas de la CG-2 d'entrada a Canillo en sentit sud les retencions han arribat fins a tres quilòmetres, provocades, sobretot, per l'afluència de visitants en aquells punts de muntanya, segons apunta Mobilitat.

Durant el matí, les fronteres han patit retencions quilomètriques. Per la RN22 les cues han arribat a comptabilitzar més de tres quilòmetres abans d'entrar per la frontera del Pas de la Casa, mentre que en la frontera hispanoandorrana les retencions acumulaven dos quilòmetres i mig des de la rotonda de les Valls de Valira d'entrada al Principat.

A les 17 hores, més de 22.000 vehicles han creuat les fronteres, la majoria ho han fet per la frontera del riu Runer. 

tracking