Estadística

Els abonats a telefonia mòbil creixen un 2,8% al juliol

També incrementen els clients d'Internet de banda ampla en un 6,3%

L’edifici d’Andorra Telecom a Santa Coloma.

L’edifici d’Andorra Telecom a Santa Coloma.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Els abonats a telefonia mòbil van créixer un 2,8% durant el mes de juliol respecte a l'any anterior, arribant als 121.226 abonats, segons la darrera publicació d'Estadística. 

Respecte a la telefonia fixa, els abonats van incrementar un 2,5% en comparació amb l'any anterior, arribant a un total de 52.435 abonats, i pel que fa a Internet de banda ampla, el nombre d'abonats ha incrementat un 6,3%, sumant un total de 43.512 abonats.

En el tràfic telefònic en minuts sense internet, al mes de juliol se situa en 11,96 milions, el que representa una variació positiva del 0,4% respecte al mateix mes de l'any anterior. En la mateixa línia, pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 8,05 milions de minuts, un 2,5% més respecte l'any anterior. Finalment el tràfic internacional ha estat de 3,91 milions de minuts, una disminució del 3,7% menys respecte a l'any anterior.

En canvi, el tràfic per Internet en GB durant el mes de juliol se situa en 11,73 milions de GB, el que representa un increment del 12,8% respecte el mateix mes de l'any anterior.

tracking