ELS FETS VAN SUCEIR A L'AVINGUDA CARLEMANY

Incident a Carlemany per l’atac d’un gos potencialment perillós a un altre ca

Tot i la tensió inicial, l’incident es va resoldre de manera amistosa

Policia, banders i urbans al lloc dels fets.

Policia, banders i urbans al lloc dels fets.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la policia, el cos de banders i el servei de Circulació del comú d’Escaldes-Engordany van haver d’intervenir ahir a la tarda en una discussió entre dos ciutadans provocada per un gos de raça potencialment perillosa. L’incident va tenir lloc a l’encreuament de l’avinguda Carlemany amb el carrer Isabel Sandy, al cor del principal eix comercial de la vall central.

Segons va poder saber el Diari, el conflicte va esclatar quan el propietari de l’animal va treure-li el morrió per donar-li aigua. En aquell moment passava per la vora una altra persona amb un ca –segons sembla, un border collie australià–, i el gos de raça potencialment perillosa va esverar-se. Aleshores va començar una baralla entre els animals.

Tot i la tensió inicial, de seguida els ànims van calmar-se. Els propietaris, finalment, van poder separar les seves mascotes i van acordar de manera amistosa posar l’incident en coneixement de les assegurances. El cos de banders, tal com marca el protocol per a aquests casos, van aixecar acta dels fets.

La normativa sobre la tinença de gossos potencialment perillosos obliga que els cans duguin morrió i vagin lligats amb una corretja de com a màxim 1,5 metres. A més, els propietaris han de ser majors d’edat i han de rebre una formació oficial per poder ser propietaris d’un animal d’aquestes característiques.

tracking