Mobilitat

Retencions a la sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana aquesta tarda

Les cues també han afectat l'entrada de la Massana en sentit sud

Retencions a la CG-1 de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana

Retencions a la CG-1 de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana en una jornada anteriorFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sortida del Principat per la frontera del riu Runer ha experimentat retencions aquesta tarda que han arribat a comptabilitzar més d'un quilòmetre i mig. Una de les altres vies afectades per les cues ha estat l'entrada de la Massana, per la CG-3 en sentit nord, tot i el trànsit dens de més d'un quilòmetre la circulació no ha patit grans afectacions. 

La RN22, a la sortida de la frontera francoandorrana, ha patit trànsit dens, que ha començat a les 16 hores de la tarda i s'ha allargat fins les 17 hores. Les retencions no han superat el quilòmetre. Al mateix temps, la CG-2 d'entrada a Canillo en sentit sud també ha estat patint retencions que han afectat l'interior de la parròquia.

Les retencions que hi havia a altres punts de la xarxa viària del Principat, al llarg del matí, han cessat al voltant de les 14:30 hores. Durant el matí i a l'inici de la tarda, l'entrada del Principat per la frontera del riu Runer ha experimentat cues d'aproximadament un quilòmetre en ambdós sentits de la marxa, des de les 10 hores fins a les 11 hores.

Les parròquies de la Massana i Canillo han tornat a patir retencions durant el matí. Les cues s'iniciaven al voltant de les 10 hores del matí, en el cas de la Massana i aquestes han finalitzat al voltant de les 12:45 hores. Mentre que en el cas de Canillo, s'han mantingut fins a les 13 hores. En ambdós punts, s'han acumulat fins a dos quilòmetres de retencions. Mobilitat recorda que aquestes retencions es deuen a l'afluència de visitants que van a fer turisme en aquelles parròquies. La CG-1 al centre de Sant Julià en sentit nord també ha patit trànsit dens amb una menor afectació, en el transcurs del matí.

El total de vehicles que ha travessat les fronteres fins a les 21 hores , ascendeix a gairebé 30.000, la majoria ho ha fet per la frontera del riu Runer. Més de 6.000 vehicles de matrícula espanyola han sortit del Principat en aquestes hores. La xifra és similar en vehicles de matrícula francesa. 

tracking