TELECOMUNICACIONS

Els abonats a la telefonia mòbil augmenten en un 2,8%

Andorra Telecom tenia al juliol 121.226 d’aquest tipus de clients

Edifici Nexus d’Andorra Telecom.

Edifici Nexus d’Andorra Telecom.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els abonaments per servei durant el mes de juliol se situen en 52.435 abonats als serveis de telefonia fixa, 121.226 abonats als serveis de telefonia mòbil i 43.512 abonats a Internet de banda ampla. Segons va publicar ahir el departament d’Estadística, aquestes dades suposen una variació percentual del 2,5% respecte al mes de juliol de l’any anterior en telefonia fixa i del 2,8% en telefonia mòbil. Quant als abonats a Internet de banda ampla, també es registra una variació percentual positiva, del 6,3%, respecte al mateix mes de l’any anterior.

El trànsit telefònic en minuts sense Internet durant el mes de juliol del 2024 se situa en 11,96 milions, dada que representa una variació percentual positiva del 0,4% respecte al mateix mes de l’any anterior. Pel que fa al trànsit nacional, ha estat de 8,05 milions de minuts (67,3% del total i equivalent a un 2,5% respecte a l’any anterior), mentre que el trànsit internacional ha estat de 3,91 milions de minuts (32,7% del total i un 3,7% negatiu respecte a l’any anterior).

El trànsit per Internet en GB durant el mes de juliol se situa en 11,73 milions de GB, fet que representa una variació percentual positiva del 12,8% respecte al mateix mes de l’any anterior.

En termes generals, s’observa una clara disminució de l’ús del trànsit telefònic de veu tant nacional com internacional.

tracking