Mobilitat

Retencions a la sortida del Principat per la frontera del riu Runer aquesta tarda

Les tempestes han provocat el desprendiment de terra a Arinsal

Retencions a la frontera del riu Runer de sortida cap a Espanya

Retencions a la frontera del riu Runer de sortida cap a EspanyaJ.S

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un dia més tornen les retencions a les carreteres del Principat. La sortida per la frontera Hispanoandorrana ha patit cues durant el trasncurs de la tarda, aquestes han arribat a comptabilitzar més de tres quilòmetres i mig, la causa principal d'aquestes ha estat la quantitat de vehicles que baixen en direcció Espanya, però en últimes instàncies s'ha afegit la pluja, provocant llargues cues des del centre comercial Epizen. A les 19.30 hores, han travessat les fronteres poc més de 29.000 vehicles, la majoria fent-ho per la frontera del riu Runer, per on ja han sortit més de 15.000 vehicles.

Les tempestes d'aquesta tarda han provocat el despreniment de terra a Arinsal, on alguns conductors s'han trobat amb petites pedres i algun tronc a la calçada, segons informen els bombers. El servei de circulació comunal s'ha desplaçat a la carretera per netejar-la. Tot i aquest fet puntual, les tempestes no estan provocant cap afectació greu en la xarxa viària del Principat. 

A les 10.30 hores d'aquest matí, han començat les cues a la CG-2, a l'entrada a Canillo en sentit sud, i a l'entrada de la Massana, també en sentit sud, provocades per la concentració de visitants que pretenen fer turisme en aquella zona de muntanya. Ambdues retencions ja han cessat deixant pas al trànsit fluid. Les cues del matí havien superat el quilòmetre i afectaven també l'interior de les parròquies.

tracking