Executiu

Andbus farà el transport entre Andorra i Perpinyà per a estudiants de cursos postobligatoris

Es faran dos viatges a la setmana

Andbus és l'empresa que realitzarà el serveiArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern ha aprovat l’adjudicació del servei de transport entre Andorra i Perpinyà, passant per Prada de Conflent, per als estudiants de cursos postobligatoris en aquestes localitats franceses. L’adjudicació, que ha recaigut sobre l’empresa Novatel, estableix que es faran dos viatges a la setmana, un d’anada els dilluns i l’altre de tornada els divendres, tenint en compte els calendaris dels cursos escolars d’aquests alumnes, a partir del setembre del 2024. El contracte es podrà renovar anualment.

Actualment, el servei arriba fins a Prada de Conflent, però l'increment d'alumnes que estudien a Perpinyà ha fet que l'executiu ampliï el servei fins a aquesta darrera localitat. 

Nomenats tres agents penitenciaris 

El Govern ha aprovat el nomenament de tres agents penitenciaris en període de prova adscrits al Departament d’Institucions Penitenciàries, dos dels quals ocuparan places vacants i un, una de nova creació. D’aquesta manera, i una vegada superada la fase de formació, tots tres comencen la seva etapa de prova, que s’allargarà durant dotze mesos. Un cop finalitzat, si ho han fet de manera favorable, podran ser nomenats definitivament.

Actualment hi ha oberta una convocatòria per cobrir cinc places d’agent penitenciari per al Departament d’Institucions Penitenciàries, amb convocatòria oberta fins el 20 de setembre.

Les places convocades corresponen al nivell C1 del sistema de classificació del Cos Penitenciari, amb una retribució anual bruta de 26.608,54 euros, distribuïda en tretze pagues.

tracking