Mobilitat

Retencions d'entrada a la Massana en sentit nord aquesta tarda

Fins a les 19 hores les cues també han afectat la sortida de la frontera hispanoandorrana

Retencions a la frontera del riu Runer de sortida cap a Espanya

Retencions a la frontera del riu Runer de sortida cap a Espanya en una jornada anteriorArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Les retencions han afectat la CG-3 d'entrada a la Massana en sentit nord, juntament amb el centre de la parròquia, durant un parell d'hoores aquesta tarda. Les cues han començat al voltant de les 19 hores, amb acumulacions de poc més d'un quilòmetre i mig. Una de les causes és l'inici dels mundials de BTT que es celebren a Pal Arinsal i que donaran el tret de sortida aquesta nit amb la seva presentació. 

Avui també hi ha hagut una nova jornada de trànsit dens a la sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana. La sortida del Principat per la frontera del riu Runer, ha acumulat gairebé un quilòmetre de trànsit dens fins les 19 hores. Durant el matí, les cues s'havien concentrat des de la duana d'Andorra fins més enllà de la rotonda de les Valls de Valira segons indica el servei de mobilitat, i han finalitzat al voltant de les 13.30 hores. 

L'entrada de Canillo, per la CG2, en sentit sud, és una de les altres vies que ha patit de trànsit dens durant aquest matí, amb gairebé una acumulació de vehicles de fins a un quilòmetre. Les retencions en aquest punt de la xarxa viària, són habituals, a causa dels turistes que venen a conèixer el país.

Fins a les 21 hores més de 24.000 vehicles han travessat per les fronteres del Principat. D'aquests, gairebé 15.000 ho han fet per la frontera del riu Runer.

tracking