Successos

Banders intervé en un atac d'un gos potencialment perillós a un altre ca a la capital

L'incident es va produïr ahir al carrer de les Lloses

L'incident es va resoldre de manera amistosa entre els propietarisArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents del cos de banders van haver d'intervenir ahir en un incident caní al carrer de les Lloses d'Andorra la Vella. Dues persones estaven assegudes a la terrassa d'un bar, amb un gos de raça potencialment perillosa, que anava sense morrió, quan un altre gos es va creuar davant seu i el gos potencialment perillós el va atacar, deixant-li una ferida de poca consideració. 

Aquest fet va provocar que els banders s'haguessin de mobilitzar al lloc de l'incident. Els agents van obrir un atestat, tal com marca el protocol en aquests casos, mentre que els propietaris dels dos gossos van tancar l'incident de manera amistosa.  

La normativa sobre la tinença de gossos potencialment perillosos obliga que els cans duguin morrió i vagin lligats amb una corretja de com a màxim 1,5 metres. A més, els propietaris han de ser majors d’edat i han de rebre una formació oficial per poder ser propietaris d’un animal d’aquestes característiques. Els animalistes, a més, demanen un psicotècnic per poder tenir gossos perillosos. 

tracking