SUCCESSOS

Detingut per robar 16 mòbils valorats en 8.650 euros

Dos vehicles de la policia.

Dos vehicles de la policia.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir diumenge a la tarda un turista de 44 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni després que se’l controlés per furtar 16 telèfons mòbils de gamma alta en una botiga d’un centre comercial de Sant Julià de Lòria.

L’avís el va donar el personal de seguretat de l’establiment, que va interceptar l’home i va impedir que fugís. Duia els 16 telèfons dins d’una motxilla, que també hauria furtat, i es trobava en possessió d’una bossa bandolera amb l’interior folrat d’alumini, una tècnica que s’acostuma a fer servir per cometre aquesta mena de delictes. En total, el preu de cost de la mercaderia supera els 8.650 euros. El detingut no hauria actuat sol i la policia investiga la possible implicació d’altres persones que haurien col·laborat en el furt.

Els darrers dies, la policia també ha arrestat, a Santa Coloma, un home de 29 anys amb 0,6 grams de cocaïna. Dos homes més, de 54 i 36 anys, han estat detinguts a Sant Julià de Lòria i a Encamp per positius d’alcoholèmia amb taxes d’1,14 i 1,54, respectivament, i s’ha arrestat un jove de 23 anys, a Escaldes-Engordany, per conduir amb el permís suspès.

Un altre home, de 51 anys, va ser detingut la darrera setmana com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat i d’un delicte contra l’honor per insultar i amenaçar els agents.

tracking