Economia

Projectes transfronterers i contactes amb patronals centren la participació de la CEA a París

És la segona vegada que la confederació participa en aquest esdeveniment

Reunió de la CEA amb el director general de les patronals francòfones, Alexandre Planelles

Reunió de la CEA amb el director general de les patronals francòfones, Alexandre PlanellesCEA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Confederació Empresarial Andorrana, integrada pel president, Gerard Cadena, el director de la patronal, Iago Andreu-Sotelo, així com pel responsable de relacions internacionals, David Fraissinet, participa aquests dies a París a la sisena edició de la REF – le Rencontre des Entrepreneurs de France-, que té lloc des d’ahir i fins avui a la capital gala. La CEA vol reafirmar i potenciar la cooperació empresarial i fomentar la col·laboració entre les empreses andorranes i les del sud de França i impulsar iniciatives transfrontereres que revitalitzin l'economia dels dos països.

Durant les jornades, la patronal andorrana està mantenint diverses reunions amb l’empresariat francès a fi de compartir opinions i experiències amb els diferents participants amb l’objectiu de reforçar i ampliar els contactes transfronterers en diferents àmbits empresarials. Ahir es va mantenir una reunió amb el director general de l’Alliance des Patronats Francophones (APF), Alexandre Planelles, en el marc de la participació d’Andorra a l’OIF. Gràcies a la participació a l’APF, la CEA ha pogut concretar contactes amb les patronals de Suïssa i amb Luxemburg.

Entre d’altres qüestions la CEA s’ha interessat per la trajectòria del país, membre fundador de la UE i centre d’una economia diversificada, amb un pes important dels serveis financers i que pot servir de model per a una futura evolució de l’economia andorrana si finalment s’aprova l’Acord d’associació amb la UE i Andorra obté un accés gradual i equilibrat al mercat interior. També s'ha interessat pels treballadors fronterersmm una figura que és molt més habitual al país de la UE.

tracking