Activitats

Intel·ligència artificial en la nova temporada de L’espai de Creand Fundació

Les inscripcions per a les persones de més de 60 anys comencen el dia 2 de setembre

Un dels cursos a l'Espai Creand Fundació

Un dels cursos a l'Espai Creand FundacióCreand Crèdit Andorrà

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Creand Fundació inicia aquest mes de setembre una nova temporada d’activitats formatives i lúdiques en el marc del programa ‘Envelliment saludable’ que té lloc a L’espai, el centre social adreçat a persones de més de 60 anys. Les inscripcions s’obren el dilluns 2 de setembre. En aquesta edició, destaquen les iniciatives enfocades a noves tecnologies com el taller d’intel·ligència artificial, els de disseny i retoc fotogràfic i el de prevenció de riscos en les tecnologies de la informació i la comunicació. La proposta per a aquesta nova temporada també inclou una sessió sobre educació financera, un taller per aprendre a treballar amb la banca online, així com dues sessions sobre consells per a l’autoprotecció a l’hivern i sobre urgències mèdiques.

Aquestes activitats forment part d'una oferta de cursos, tallers i xerrades relacionats amb les tecnologies de la informació, que cada any ofereix Creand Fundació per facilitar l’accés a la formació contínua i al benestar de les persones.

Francesca Ros, directora de Creand Fundació, destaca que “cada temporada fem una proposta acurada i meditada de formacions i activitats a partir de les necessitats i preferències dels usuaris de L’espai. Algunes de les propostes s’ofereixen de manera recurrent per la bona acceptació que tenen, però també busquem apropar a aquest col·lectiu temes d’avantguarda, ja que veiem que els usuaris són persones amb moltes inquietuds i que volen seguir formant-se en les noves tendències”. 

tracking