BOPA

L'adequació del centre ambulatori de Salut Mental tindrà un cost d'1,2 milions d'euros

El termini d'execució es preveu en 18 mesos

Entrada a l'àrea de Salut MentalArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La reconversió dels locals radicats a l'edifici Ròdol d'Escaldes en dispositius ambulatoris de Salut Mental tindrà un cost de 1.219.352,47 euros, amb un termini d'execució de 18 mesos. Així s'ha publicat avui al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA). L'adjudicatari ha estat Construccions Pujal, SA.

La directora del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), Meritxell Cosan, va anunciar fa uns mesos la ubicació per al nou centre comunitari. Aquest estarà situat al carrer Josep Viladomat, amb l'objectiu de fer front a l'increment de pacients en l'àrea de salut mental i, al mateix temps, oferir més espai i recursos per a l'atenció adequada. A més, el nou espai comptarà amb un centre de dia, un fet que permetrà una atenció més integral i contínua per als usuaris.

D'una altra banda, el nou espai de 700 metres quadrats permetrà oferir nous serveis i separar les consultes d'adults i infantils. Al mateix temps, propiciarà la contractació de tretze infermers i tècnics auxiliars d'infermeria, psicòlegs i psiquiatres.

tracking