Ciclisme de muntanya

Seguretat als Mundials de BTT

La policia, protecció civil i els bombers han mobilitzat efectius a Pal Arinsal

Centre de coordinació de protecció civil a Pal Arinsal

Centre de coordinació de protecció civil a Pal ArinsalProtecció Civil

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Mundial de BTT ha començat aquesta setmana a Pal Arinsal, on s'esperen prop de 80.000 espectadots vinguts d'arreu. Per aquest motiu, els diferents cossos de seguretat han posat diversos dispositius en marxa per donar cobertura al llarg de les jornades. 

La policia ha mobilitzat una quarantena d'efectius amb la intenció de vetllar per la seguretat de l'esdeveniment. El cos de seguretat, col·labora amb totes les institucions, serveis, voluntaris i cossos especials implicats.

Protecció civil ha activat un centre de coordinació a Pal Arinsal, per garantir la seguretat dels participants i espectadors durant el Mundial. Aquest centre compta amb la participació de tots els agents implicats en la seguretat del Mundial. 

El cos de bombers, per la seva banda, ha traslladat una unitat del SUM al lloc de la prova i mobilitza l'helicòpter per si fós necessàri, segons afirma el cos.  

Els equips de Conservació i Explotació de carreteres d'Andorra (COEX), també han col·laborat en l'organització i la seguretat del Mundial, realitzant tasques de neteja a les carreteres.

El servei meteorològic nacional s'encarrega de fer les previsions i el seguiment dels ruixats de tarda, des del centre de coordinació, perquè l'organització pugui pendre les decisions corresponents.

tracking