Successos

Un camió bolcat ha obligat a tallar la carretera dels Cortals d'Encamp durant el matí

La circulació ha estat restablerta a les 14 hores del migida

Un camió grua dels bombers

Un camió grua dels bombersARXIU

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un camió ha bolcat, poc abans de les 9 hores del matí, al primer quilòmetre de la carretera dels Cortals d'Encamp, obligant a tallar-la fins al voltant de les 14 hores, quan la circulació per aquesta via ha estat restablerta. La policia ha rebut l'avís, provinent del servei de circulació de la parròquia, poc després de les 9 hores i s'ha traslladat al lloc dels fets, on també hi ha bombers. 

Es desconeixen les causes de l'accident, on el camió hauria bolcat i perdut la seva càrrega de terra. A hores d'ara, els serveis d'emergència indiquen que no hi hauria ferits. Bombers es troba al lloc dels fets, netejant la calçada i a l'espera que una grua pugui retirar el camió i es pugui tornar a obrir la carretera al trànsit, en ambdós sentits de la marxa. Aquest tall està provocant retencions de menor afectació, ja que el servei de circulació va deixant pas a vehicles petits en tandes.

El comú d'Encamp ha anunciat que la circulació per aquesta carretera es veu modificada amb un pas alternatiu fins que finalitzin els treballs de retirada del vehicle.

tracking