A L'EDIFICI RÒDOL

El centre ambulatori de salut mental costarà 1,2 milions

L’executiu ha adjudicat a l’empresa Construccions Pujal els treballs de reconversió dels locals situats a l’edifici Ròdol d’Escaldes

Entrada a l’àrea de salut mental.

Entrada a l’àrea de salut mental.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) continua avançant en els treballs per reconvertir els locals situats a l’edifici Ròdol, al carrer Josep Viladomat d’Escaldes-Engordany, en dispositius ambulatoris de salut mental. Malgrat que l’acord es va prendre el 22 de juliol, el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) va publicar ahir l’adjudicació del concurs públic nacional que es va convocar a final de maig i que ha recaigut sobre l’empresa Construccions Pujal, SA, per un import d’1.219.352,57 euros. Així doncs, i segons es desprèn de l’edicte publicat ahir al BOPA, l’empresa adjudicatària de les obres disposarà d’un termini d’execució dels treballs de 18 setmanes.

INCREMENT DE PACIENTS

La directora del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, Meritxell Cosan, va anunciar fa uns mesos la ubicació per al nou centre comunitari de salut mental. L’objectiu d’aquestes noves dependències, va assenyalar en el seu dia Cosan, és fer front a l’increment de pacients en l’àrea de salut mental i, a la vegada, oferir més espai i recursos per a l’atenció adequada.

El nou espai d’atenció a la salut mental, d’uns 700 metres quadrats, comptarà amb un centre de dia, un fet que permetrà una atenció més integral i contínua per als usuaris i també permetrà oferir nous serveis i separar les consultes destinades als adults i als infants.

D’altra banda, la construcció del nou espai adjudicat pel Govern propiciarà la contractació de tretze infermers i tècnics auxiliars d’infermeria, psicòlegs i psiquiatres.

tracking