Mobilitat

Trànsit dens a l'entrada de La Massana aquesta tarda

L'entrada de Canillo ha patit cues aquest matí

Retencions a Canillo en una jornada anteriorArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Massana i Canillo es desperten amb un nou dia de retencions a les seves carreteres, provocades per, entre d'altres, els visitants que pretenen fer turisme en aquella parròquia, i els que van a veure el Mundial de BTT a Pal Arinsal. L'entrada a la Massana en sentit nord per la CG-3 ha patit retencions d'aproximadament un quilòmetre i mig. D'altra banda, l'entrada a la Massana en sentit sud per la CG-4 també ha  acumulat cues de gairebé un quilòmetre en el transcurs d'aquesta tarda, des de Mobilitat informen que aquestes cues són habituals en arribar la tarda. 

La CG-2 d'entrada a Canillo en sentit sud ha patit cues de poc menys d'un quilòmetre, que han començat a les 11 hores del matí, i que han finalitzat al voltant de les 12 hores, tot i que el trànsit és dens en aquest punt de la xarxa viària, però sense greus afectacions. 

Les fronteres es mantenen amb trànsit fluid a hores d'ara, on ja les han travessat més de 13.000 vehicles. La gran majoria ho ha fet per la frontera del riu Runer.

tracking