OBRES

Treballs a l’RN-22 de dos mesos que n’afectaran la circulació

Aniran des de la Croisade fins al túnel d’Envalira i s’inicien el 2 de setembre

La carretera RN-22, que es veurà afectada.

La carretera RN-22, que es veurà afectada.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Noves afectacions a l’entrada de vehicles al país per la carretera francoandorrana. El departament de Mobilitat va informar ahir d’un seguit de diverses afectacions viàries que tindran lloc a la carretera del sud de França RN-22 que connecta l’Hospitalet-près-l’Andorre amb el Pas de la Casa durant dos mesos, entre les dates que comprenen del 2 de setembre al 30 d’octubre. El motiu d’aquestes afectacions és per obres a la via, concretament, les autoritats franceses posen en relleu que els treballs aniran des de la Croisade fins a la rotonda d’accés al túnel d’Envalira, i que s’allargaran tot aquest temps.

Aquestes obres, per tant, comportaran que durant aquest temps s’estableixi un pas alternatiu durant la jornada laboral que serà gestionat pel personal de l’obra. Fora d’aquest horari, la circulació de vehicles estarà regulada per semàfors.

Les obres, però, es dividiran en trams. El primer s’allargarà del 2 al 30 de setembre, en què s’actuarà des de la Croisade fins a la duana. En el segon, del 30 de setembre al 30 d’octubre, els treballs se centraran des de la duana fins a la rotonda d’accés al túnel d’Envalira.

tracking