Adjudicacions

La CASS contracta una empresa de treball temporal per reforçar l'atenció al públic

Fins a quatre treballadors s'incorporaran al servei

L’edifici on hi ha la seu de la CASS.

L’edifici on hi ha la seu de la CASS.Fernanco Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell d'administració de la CASS ha acordat l'adjudicació del concurs públic nacional per la contractació dels serveis a l'empresa de treball temporal Avança Activa per contractar quatre treballadors per l'Àrea d'atenció al Públic de la CASS.

En l'última reunió del consell s'han dut a terme altres acords, com ha estat el cas de la licitació d'un concurs públic nacional per a l'adquisició d'una plataforma "Virtual Desktop Infrastructure". Respecte a les adjudicacions, l'empresa VASS ha estat la seleccionada per portar a terme l'adquisició i implantació d'una solució de programari. Mentre que en l'àmbit electrònic, la CASS ha adjudicat els lots a diverses empreses, els lots 1,3,5 i 6 s'han adjudicat a R&G I, el següent lot, el número 2 s'ha adjudicat a l'Oficina Jet Ofijet, i finalment el lot 4 ha estat per a l'empresa Serveis Microinformàtics Catalunya, SA. 

Finalment, l'empresa Azahara Jurado Arquitecta ha estat la seleccionada per portar a terme els serveis d'arquitectura i enginyeria dels treballs d'elaboració del projecte d'obra i d'execució de diverses modificacions de la CASS.

tracking