VISITA PRIVADA

Pedro Sánchez ja és a Andorra per assistir al Mundial de BTT

El president espanyol i la seva família van arribar ahir en helicòpter

El president espanyol, Pedro Sánchez.

El president espanyol, Pedro Sánchez.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, la seva dona, Begoña Gómez, i les dues filles de la parella van arribar ahir a la tarda a Andorra, on s’estaran fins demà en una visita privada. Sánchez és al Principat per assistir a les proves del Mundial de BTT que se celebren a Pal Arinsal i no serà fins avui que s’apropi a la Massana per viure en directe el campionat.

L’arribada del president espanyol estava prevista per a dijous, però amb motiu de la seva gira pels països africans finalment va arribar ahir al Principat.

Segons va informar un digital espanyol, Pedro Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez, van aprofitar la tarda d’ahir per fer esport en bicicleta a Soldeu, que és on s’allotjaran fins demà. Serà avui quan s’apropi a les instal·lacions del Mundial de BTT, concretament a la zona VIP, que ha reduït el seu espai, per gaudir de la cita esportiva.

En un principi, el president espanyol hauria d’haver arribat a l’aeroport d’Andorra-la Seu per traslladar-se fins al Principat en helicòpter. Però finalment no va ser així. Algunes fonts van explicar que Sánchez i la seva família haurien arribat a Andorra en helicòpter des de Girona.

Sánchez es traslladarà des de l’hotel de luxe de Soldeu on residirà aquests dies fins a Pal Arinsal en un cotxe blindat procedent d’Espanya que fa dies que es troba al Principat.

tracking