Successos

Detingut un home per agredir l'exparella

L'hospital va activar el codi lila 

Dos vehicles de la policia.

Dos vehicles de la policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Policia ha detingut aquest cap de setmana, a Andorra la Vella, un home de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per haver agredit l’exparella. Segons indiquen les autoritats, la detenció es va produir dissabte al vespre després que l’hospital activés un codi lila. 

Arrestat per desobeir els agents a la Cortinada

En el transcurs del cap de setmana la policia va dur a terme la detenció d'un jove de 19 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública i d'un delicte contra la integritat física i moral. Se'l va controlar la matinada de dissabte en el marc de la festa major de la Cortinada quan la comissió de festes va alertar que el jove estava alterant l'ordre públic a la zona del concert. En el moment del control i amb actitud desafiant, el jove va desobeir els agents, s'hi va resistir i els va agredir. Abans de la intervenció policial, el personal de seguretat ja estava acompanyant el noi fora del recinte. Amb ells també hauria presentat una actitud desafiant i hauria arribat a agafar pel coll un dels vigilants.

Controlat un turista per posar-se agressiu amb la policia

Finalment, la matinada de diumenge, a Encamp, un turista de 36 anys va ser arrestat com a presumpte autor de delictes contra la funció pública i contra l'honor. La Policia va rebre un avís perquè se sentia una forta discussió en un apartament i, quan els agents van arribar al pis, un home que es trobava en un fort estat d'embriaguesa es va començar a posar agressiu recriminant als policies la seva presència, insultant-los, desobeint-los i resistint-se al control.

tracking