TRES ARRESTATS EL CAP DE SETMANA

Detingut per agredir l’exparella després d’activar-se el codi lila

L’home, de 49 anys, va ser controlat a la capital dissabte el vespre

Un agent de la policia.

Un agent de la policia.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 49 anys va ser detingut el cap de setmana passat, a Andorra la Vella, com a presumpte autor d’haver agredit l’exparella. Segons indiquen les autoritats, la detenció es va produir dissabte al vespre després que l’hospital activés un codi lila.

En el transcurs del cap de setmana, la policia va dur a terme dues detencions més. La primera, la d’un jove de 19 anys a qui es va controlar la matinada de dissabte en el marc de la festa major de la Cortinada, quan la comissió de festes va alertar que el jove estava alterant l’ordre públic a la zona del concert. En el moment del control i amb actitud desafiant, el jove va desobeir els agents, s’hi va resistir i els va agredir. Abans de la intervenció policial, el personal de seguretat ja estava acompanyant el noi fora del recinte. Amb ells també hauria presentat una actitud desafiant i hauria arribat a agafar pel coll un dels vigilants.

La segona va ocórrer la matinada de diumenge, a Encamp, quan un turista de 36 anys va ser arrestat com a presumpte autor de delictes contra la funció pública i contra l’honor. La policia va rebre un avís perquè se sentia una forta discussió en un apartament i, quan els agents van arribar al pis, un home que es trobava en un fort estat d’embriaguesa es va començar a posar agressiu recriminant als policies la seva presència, insultant-los i resistint-se al control.

tracking