DONACIONS

Karaban es fixa com a meta 50.000 euros

És a uns mil quilòmetres d’arribar en bicicleta a Nairobi, el destí final

Karaban.

Karaban.David Vilanova

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El projecte solidari Karaban és a 1.000 quilòmetres de la seva finalització a Kènia, on els membres Elena Milà i David Vilanova esperen poder arribar a recaptar 50.000 euros per l’ONG Kings and Queens of Kibera, la qual ajuda nens dels suburbis de Nairobi. “Ara superem els 30.000 euros. Per poder donar suport als 22 nens i nenes que estan interns a l’ONG hem d’aconseguir la meta fixada, ja que el cost anual per nen és de 1.000 euros”, va mencionar Vilanova, afegint que des de l’organització es fa un acompanyament perquè els infants puguin tenir una vida digna. Així doncs, després de pedalar 11.000 dels 12.000 quilòmetres establerts, els ciclistes fan una crida a tota la gent que vulgui col·laborar en el projecte. “Hem arrencat a vendre fotografies solidàries del pas de Karaban per l’Àfrica amb un estudi fotogràfic a Barcelona; al Museu Bici Lab hi ha un estand amb marxandatge de Karaban”, va puntualitzar Milà, que va afegir que “continuem amb patrocinis i donacions de particulars, per exemple, dels darrers 500 quilòmetres”.

Un instant de la ruta de Karaban per l’Àfrica.

Un instant de la ruta de Karaban per l’Àfrica.DAVID VILANOVA

Després de recórrer gairebé 5.000 quilòmetres d’Andorra a Grècia, el febrer del 2024 Karaban va fer el salt al continent africà. Per qüestions geopolítiques es va adaptar el recorregut inicialment previst i es va volar fins a Cape Town. Des de l’extrem sud del continent, a cop de pedal, les bicicletes de la caravana han recorregut Sud-àfrica, Namíbia, Zàmbia, Malawi i es troben actualment a Tanzània. El 6 d’octubre és la data prevista d’arribada al barri de Kibera, el final del projecte.

A més, aviat s’anunciarà com s’encara la tornada a casa, però es té pensat organitzar una nova pedalada per l’arribada a Andorra, de fet, es tornarà al mateix punt des d’on es va arrencar, el Museu Bici Lab Andorra.

tracking