REPORTATGE

El ‘pecat’ de venir a Andorra

La Moncloa s’ha vist obligada a desmentir informacions falses sobre el viatge de Sánchez i la seva dona per presenciar el Mundial de BTT.

Sánchez amb dues ciclistes espanyoles.

Sánchez amb dues ciclistes espanyoles.COMÚ DE LA MASSANA

Publicat per
Madrid

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La política espanyola fa temps que està marcada per la confrontació constant. Ja no es debaten idees, simplement és dir no a tot i atacar l’adversari. La presència del president espanyol a Andorra, Pedro Sánchez, i de la seva dona, Begoña Gómez, al Mundial de BTT de Pal ha estat objecte d’una campanya de determinats mitjans espanyols d’extrema dreta que han obligat l’executiu socialista a rebatre algunes d’aquestes informacions. Ho va recollir ahir elplural.com, que informava que fonts de la Moncloa neguen un article publicat per OkDiario en què s’assegurava que Sánchez va volar en un jet privat de Gestair a 7.000 euros l’hora per visitar Andorra.

“Falsedat com una catedral”, es deia al digital citant fonts de la màxima solvència del govern. Per no deixar cap indici de dubtes ni rumorologia, es van donar detalls sobre com va ser el viatge: “Vol comercial de Vueling a Barcelona i després cotxe.”

“Es desconeix qui ha pagat la factura en aquesta ocasió” o que el president ha canviat “el Falcon pel Jet” són frases que es recollien en aquesta informació sobre el viatge privat del matrimoni. Altres mitjans, com esdiario.com, no van dubtar a atacar la dona del president, referint-se al seu estil de vestir i a possibles retocs estètics, punts que pertanyen a la vida privada i que no tenen res a veure amb l’escapada a Andorra o amb el nociu escenari de confrontació que viu la política de l’estat veí. “En una foto s’aprecia la dona del president en un segon pla amb roba ajustada i amb un aspecte físic del qual es podria deduir que s’ha sotmès a algun arranjament estètic”, es deia de manera malintencionada, barrejant aquest punt amb les “llargues vacances de 25 dies del president”, amanides amb l’escapada a Andorra i el preu de l’hotel on es van allotjar.

Sánchez va arribar divendres al país i va fer una ruta en bicicleta per Soldeu amb la seva dona. Dissabte va desplaçar-se a l’epicentre mundial de la BTT per gaudir d’una de les seves passions. I va marxar amb un bon regust de boca, felicitant les autoritats d’Andorra.

tracking