Meteorologia

Pluja abundant al llarg del dia d'avui

L'avís groc es manté activat al conjunt del Principat

La pertorbació de l'Atlàntic provoca la inestabilitat al Principat

La pertorbació de l'Atlàntic provoca la inestabilitat al PrincipatServei Meteorològic Nacional

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Les precipitacions que han començat a primera hora d'aquest matí han d'allargar-se tot el dia, amb alguna pausa cap al migdia, i es poden tornar més tempestuoses durant la tarda, segons informa el servei meteorològic. Les pluges poden ser abundants en diversos punts del Principat, amb acumulacions al voltant dels 40 mm. Per aquest motiu, el servei va activar ahir una alerta groga a tot el país. Es preveu que avui sigui el dia amb més acumulació de precipitació de la setmana.

Les temperatures han patit una disminució considerable respecte a les de la setmana passada. Les màximes d'avui no superaran els 16 graus a la capital o els 13 a 1.500 metres. Mentre que les mínimes han baixat fins als 3 graus al Pas de la Casa o els 12 a Andorra la Vella.

Protecció civil va compartir ahir, a les seves xarxes socials, els consells per afrontar el fenomen d'avís groc, entre els quals destaquen la conducció prudent, reduir les sortides dels col·lectius vulnerables i comprovar l'estat dels baixants d'aigua i de la teulada.

tracking