Estudis

El batxillerat del col·legi Sant Ermengol acollirà la modalitat d'arts al curs 2025-2026

L'ambaixada d'Espanya a Andorra ha notificat la resolució favorable

Pati del col·legi sant Ermengol

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'ambaixada d'Espanya a Andorra ha informat que la Unitat d'acció educativa en l'exterior, organisme responsable de la planificació educativa a l'estranger, ha notificat la resolució favorable per la creació d'una nova unitat de Batxillerat, modalitat d'arts al Col·legi Sant Ermengol d'Andorra la Vella. Donat que l’alumnat interessat en aquesta modalitat ja s’ha matriculat en d’altres opcions o d’altres centres, la nova unitat de Batxillerat d’Arts es farà efectiva a partir del curs escolar 2025-2026.

L'Ambaixada ha manifestat la seva satisfacció per la resolució i ha agraït al ministeri d'Educació i Formació Professional d'Espanya i a les autoritats andorranes que han tramitat la sol·licitud que suposarà una millora de l'oferta educativa en el Principat. Finalment, ha estat matriculat al sistema educatiu espanyol tot l’alumnat procedent de centres espanyols a Andorra que van sol·licitar plaça per a 1r de Batxillerat.

Per al curs 2024-2025, el sistema educatiu espanyol a Andorra compta amb 3.060 alumnes escolaritzats a la seva xarxa de centres, que inclou: Col·legi Espanyol María Moliner, Agora International School Andorra, Col·legi Mare Janer, Col·legi Sagrada Família i Col·legi Sant Ermengol. 

tracking