Televisió

RTVA presenta la nova temporada

La programació comença el 9 de setembre i inclou nous espais de producció pròpia

RTVA estrena temporada

RTVA estrena temporadaRTVA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Ràdio i Televisió d’Andorra estrena temporada amb l’objectiu de

reforçar el compromís de servei públic a través dels seus canals. La informació i la cobertura esportiva i de grans esdeveniments seguirà essent la matèria principal de la programació en directe, mentre que els continguts amb caràcter social i cultural formen part de l’aposta de

programes de producció pròpia i coproduccions que s’estrenaran els pròxims mesos. 

El programa matinal de Ràdio Nacional d’Andorra 'Avui serà un bon dia' torna una temporada més amb Gabriel Fernàndez al capdavant. La tarda és per a 'La companyia', un programa conduït per Xavier Albert i que de 14.15 a 15 hores serà un magazín televisiu, mentre que de 16 a 17 hores es convertirà en un programa de ràdio.

També torna a Andorra Televisió 'La clau', ara els dijous a les 14.15h. I els dimarts, just després de l'informatiu vespre, 'El camí de la vida' un programa d'entrevistes. D'altra banda, la periodista Laura Cugat estrena 'Focus', un programa que s’emetrà amb periodicitat mensual i que té per objectiu tractar a fons qüestions de l’àmbit social amb testimonis i experts.

També s’estrenen d’altres espais com el programa cultural 'La gàbia del mico' (RNA). El magazín adreçat als més joves 'Fora de context' (RNA).

L’espai sobre literatura 'Quixots' (ATV), i 'Mirades' (ATV), una cita setmanal amb una selecció de documentals. 

Repeteixen a les graelles dels canals d’RTVA programes ja consolidats com 'Zona esports', 'El torb', 'De tot i força', 'Fent números', 'Rusquejant amb RNA' i els programes infantils del 'Club Piolet'.

tracking