Prevenció

'Internet protegit' la campanya per la seguretat dels menors a la xarxa

És un projecte conjunt amb Unicef Andorra i diversos ministeris

El director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, presentant el vídeo introductori de la campanya 'Internet protegit'.

El director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, presentant el vídeo introductori de la campanya 'Internet protegit'.E.M.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom, conjuntament amb Unicef Andorra i diversos ministeris de Govern, ha presentat aquest dilluns la segona campanya de l'any per a la protecció d'internet per als menors d'edat. Anomenat 'Internet protegit', s'ha dividit en dos serveis per poder garantir la màxima seguretat dels joves als dispositius electrònics i evitar així que estiguin exposats a contingut no desitjat: un està especialitzat en la protecció de contingut a les pàgines web quan s'utilitzi el 3G, 4G o 5G, i l'altre està enfocat a la llar, on els pares podran activar i desactivar des de l'aplicació la protecció de tots els dispositius connectats a la xarxa. Segons ha esmentat el director general d'Andorra Telecom, les pàgines protegides seran aquelles de contingut pornogràfic, jocs d'atzar o apostes, violència, drogues i alcohol. Amb tot, les xarxes socials no estan incloses, ja que "no som capaços, amb aquesta tecnologia, de saber si el missatge és adequat o no" ha revelat Nadal.

tracking