Meteorologia 

Baixada de temperatures a partir de demà

La previsió indica que la força del vent augmentarà la sensació de fred

Inversió tèrmica de temperatura aquest matí

Inversió tèrmica de temperatura aquest matíMeteo

Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

Les temperatures aniran a la baixa a partir de demà a la nit, segons anuncia el servei meteorològic. La previsió és que arribi un front demà a la tarda que portarà fred i precipitacions febles al nord. 

Meteorologia anuncia que el descens dels termòmetres anirà acompanyat d'un augment de la força del vent entre dijous i divendres que incrementarà la sensació de fred i els núvols baixos als cims del nord dificultaran la visibilitat. Les màximes de dijous es quedaran en 10 graus de mínima i 17 de màxima al centre del Principat i en 2 graus negatius i 2 positius al Pas de la Casa. El divendres les mínimes baixaran a 7 

El servei assenyala que avui serà un dia assolellat i que les temperatures són les "normals per l'època de l'any", amb una màxima de 26 graus al centre i de 10 al Pas. I recalca que el matí ha estat d'inversions tèrmiques que deixen mínimes fredes als fons de vall, com els 2,3 graus de Les Salines o els 3,7 de Font Verd, mentre que en cotes més altes com Arcalís s'han assolit 10 graus i a la Tossa d'Espiolets, 10,2.  Per a demà el pronòstic és de mínimes de 9 graus a Andorra la Vella i de 4 a la vila fronterera amb França, i de màximes de 24 i 10 graus respectivament. 

tracking