Successos

Accident laboral a l’estació d’esquí de Pal Arinsal

Un home acaba ferit en bolcar-li al damunt material de pes

L’hospital de Meritxell

L’hospital de MeritxellFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un home va resultar ferit ahir a l’estació d’esquí de Pal Arinsal quan el camió que conduïa va bolcar. L’accident s’hauria produït mentre portava a terme tasques de recondicionament de la zona. Segons va informar el cos de bombers, el vehicle hauria cedit quan el conductor estava fent maniobres de buidatge de terres a les pistes. L’accident es va produir pels volts de les dotze del migdia. Una dotació de bombers, amb dos membres del grup de rescat de muntanya, es va desplaçar fins al lloc de l’accident per dur a terme les tasques de rescat del conductor, que va patir politraumatismes diversos. Posteriorment a l’atenció a la zona, se’l va traslladar a l’hospital.

Un altre resident va resultar ferit ahir a la tarda després de patir un accident de trànsit a l’avinguda Sant Antoni de la Massana. El ferit va patir una topada amb el vehicle amb un altre de matrícula espanyola. El conductor, andorrà, va ser traslladat a l’hospital, però la seva vida no corre perill.

Un tercer accident va afectar ahir una menor de tretze anys, que va acabar ferida després de l’atropellament d’un turisme de matrícula andorrana en un pas de vianants de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma. La policia va rebre l’avís a primera hora del matí. La menor va acabar ingressada a Nostra Senyora de Meritxell, però, posteriorment, se li va donar l’alta.

tracking