Successos

Ferit el conductor d'un patinet elèctric en un accident amb una moto a la Margineda

Un motorista ha resultat ferit a Arans en un sinistre aquest migdia

Accident a l'altura del pont romànic de la Margineda

Restes del patinet elèctric implicat en l'accident a l'altura del pont romànic de la MarginedaFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un accident entre una motocicleta i un patinet elèctric ha obligat a tallar la desviació de la Margineda en ambdós sentits de la marxa a primera hora de la tarda. El conductor del patinet elèctric, un noi de 23 anys, ha resultat ferit i ha hagut de ser traslladat a l'hospital, on es troba ingressat per una fractura de tíbia i peroné. D'altra banda, el conductor de la motocicleta, un home de 57 anys, també ha estat traslladat a l'hospital per ferides lleus on ja ha estat donat d'alta. L'accident s'ha produït a la CG-1, al punt quilomètric 4,650, a Santa Coloma, on la via ha estat tancada al trànsit fins que els agents de policia han acabat la investigació i els bombers i els agents comunals han netejat la zona per restablir el trànsit. El sinistre ha afectat la mobilitat i ha provocat importants retencions durant una hora. 

La xarxa viària ha estat escenari d'altres dos accidents avui. El primer s'ha produït pocs abans de la una de la tarda a la General 3 al punt quilomètric 10,900, a Arans, Ordino, amb el resultat d'un motorista resident de 58 anys ferit. La policia ha informat que en el sinistre s'han vist implicats una motocicleta i un turisme, ambdós de matrícula del Principat. El conductor del vehicle de dues rodes ha estat traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, on ha estat donat d'alta. 

Un vehicle s'ha enfilat a la zona enjardinada de l'avinguda Tarragona aquesta tarda

El vehicle que s'ha enfilat a la zona enjardinada de l'avinguda Tarragona aquesta tardaFernando Galindo

L'altre accident també ha estat d'un vehicle de matrícula andorrana que pels volts de les 14 hores ha acabat a la mitjana de l'avinguda Tarragona, prop de l'estació nacional d'autobusos. El cotxe, que sembla que anava en sentit sud, s'ha enfilat a la zona enjardinada que delimita els dos sentits de la circulació, emportant-se un arbre, i envaint part del carril contrari, en sentit nord. Una dotació de bombers s'ha desplaçat al lloc dels fets per fer tasques de neteja de la via i atendre els passatgers. L'afectació en el trànsit ha estat mínima, segons apunta Mobilitat, i només s'han produït danys materials. 

tracking