BOPA

Govern convoca el concurs per rehabilitar l'edifici de l'antic Hotel Casamanya

Les ofertes es podran presentar fins al 23 d'octubre

L'edifici de l'antic hotel Casamanya - Arxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern ha publicat aquest matí, a través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, la convocatòria del concurs per licitar els treballs de rehabilitació de l'edifici de l'antic hotel Casamanya.

La licitació es fa mitjançant un concurs nacional amb procediment obert i modalitat de tramitació ordinària, el plec de les bases es pot descarregar al web de la plataforma de contractació del sector públic. El lliurament de les ofertes s'haurà de fer de forma digital fins al 23 d'octubre a les 17 hores. L'obertura de les ofertes es farà de manera telemàtica per la mateixa plataforma abans esmentada, en aquest cas l'òrgan de contractació notificarà l'enllaç a les persones que hagin presentat una oferta.

Convocatòria per rehabilitar un edifici a Sant Julià de Lòria

A través del BOPA, el Govern ha fet públic la a convocatòria del concurs per licitar els treballs de rehabilitació de l'edifici d'habitatges que se situa al número 12 del carrer Doctor Palau a Sant Julià de Lòria. La licitació es durà a terme a través d'un concurs nacional amb procediment obert i de modalitat de tramitació ordinària. 

El lliurament de les ofertes s'ha de fer de manera telemàtica a través de la plataforma de contractació del sector públic, el seu termini és fins a les 17 hores del 23 d'octubre. El plec de les bases es pot trobar al web de la Plataforma de contractació del sector públic. D'altra banda, l'obertura de les ofertes es farà també de manera telemàtica, l'òrgan de contractació notificarà a través d'un enllaç a les persones que hagin presentat una oferta.

tracking