Finances

Myandbank llança els comptes Júnior i Mini sense comissions i remunerats al 2%

Els pares o tutors legals del menor tindran el control parental des de l'app del seu compte

Seu de MyandbankArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Myandbank, el banc 100% digital d'Andbank, llança els comptes Mini i Júnior per als més joves. El compte Júnior va dirigit als joves d'entre 12 i 17 anys mentre que el compte Mini se centra en els més petits, de 0 a 11 anys. Ambdós comptes estaran remunerats al 2%.

El compte Mini serà exclusivament consultiu, amb accés limitat a les funcionalitats permeses, mentre que el compte Júnior serà un compte operatiu amb el qual el jove podrà realitzar diferents transaccions com ara: enviar i rebre diners amb Bizum, fer transferències gratuïtes i gaudir de la targeta Júnior, que estarà identificada amb el nom del jove sense cap cost.

Ambdós comptes permeten marcar-se uns "Objectius d'estalvi" que permetran posar-se metes, sigui comprar una bici, un telèfon mòbil, una tauleta, un viatge o estalviar per al carnet de conduir.

Els pares o tutors legals del menor tindran el control parental des de l'app del seu compte amb total accés a totes les funcionalitats. Podran activar o desactivar l'accés del menor a l'app, crear i gestionar els objectius d'estalvi o actualitzar la documentació d'identitat del menor, entre d'altres operatives. En el cas del Júnior, els pares o tutors podran sol·licitar la targeta Myandbank del menor i gestionar-la des de la seva app.

Per donar-se d'alta caldrà un document d'identitat del menor i els pares o tutors, que hauran de ser clients de Myandbank, podran obrir el compte. Aquest, sempre estarà a nom del menor, essent els pares els apoderats fins que el menor tingui els 18 anys.

Myandbank vol oferir als més joves la possibilitat de tenir una llibertat financera més adaptada a les seves necessitats, facilitant, a més, des de ben petits una educació sobre les operatives bancàries més bàsiques perquè puguin habituar-se més ràpidament al món econòmic i financer.

tracking