Meteorologia

Glaçades històriques i un cap de setmana asolellat

La Borda Vidal ha registrat la temperaturaa més baixa en un mes de setembre des que es tenen registres amb 1,5 graus

Les temperatures mínimes i màximes d'avui

Les temperatures mínimes i màximes d'avui el matíServei Meteorològic Nacional

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Ens llevem amb un dels dies més freds, històricament parlant, del mes de setembre. Les temperatures mínimes han batut rècords aquest matí, baixant fins als -1,5 graus negatius a les Salines, on la darrera glaçada en un mes de setembre a aquesta estació va ser l'any 2017, o a l'estació meteorològica de la Borda Vidal (864 metres), la més baixa i meridional del Principat, on s'ha arribat a la temperatura mínima més baixa des que es tenen registres l'any 2008. Avui la mínima en aquella estació ha estat d'1,5 graus positius. 

La temperatura més baixa d'aquest matí s'ha registrat al Grau Roig (2090 metres) amb una mínima de -3,1 graus negatius. En aquest punt, la màxima de primeres hores del matí no ha superarat els -0,3 graus negatius. A la capital, la mínima ha estat de 4 graus i la màxima s'enfilarà fins als 22. 

El cap de setmana serà assolellat, on els matins seran freds, però de cara al migida i primeres hores de la tarda la temperatura augmentarà. Aquest fet és a causa de que la pertorbació que ens va afectar ahir s'allunya cap a l'est d'Europa, i l'anticicló de l'Atlàntic va guanyant protagonisme.

tracking