SUCCESSOS

La policia deté tres persones per robar en diversos establiments per valor de 2.500 euros

La investigació apunta que es tractaria d'un grup organitzat de fins a cinc persones, entre elles una menor

La mercaderia sostreta per la policia

La mercaderia sostreta per la policiaPolicia Andorrana

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dijous a la tarda tres persones per la presumpta implicació en diversos furts en establiments comercials d’Andorra la Vella. Els detinguts son tres homes no residents de 28, 29 i 36 anys. Els agents van efectuar el control dels tres arrestats després que una òptica de l’avinguda Meritxell alertés el cos d’ordre que un grup de persones n'havia sostret quatre ulleres. La policia va restrejar la zona i va trobar els dos vehicles, de matricula francesa, amb què els sospitosos s'havien desplaçat fins al Principat. A l’interior dels cotxes es van descobrir més de quaranta peces de roba amb les alarmes i les etiquetes posades, les ulleres que havien furtat a la botiga i set perfums. El preu de cost de tota la mercaderia, que haurien sostret de comerços de les parròquies centrals i del Pas de la Casa, supera els 2.500 euros. Els arrestats també es trobaven en possessió d’una bossa amb l’interior folrat amb alumini, una tècnica que s’acostuma a fer servir en aquesta mena de delictes.

Els tres homes van ser detinguts en una botiga del l'avinguda Meritxell. En aquell moment, els agents de seguretat van controlar a dues persones més, entre les quals una menor de 16 anys, que també hauria col·laborat en els robatoris, i la seva parella. 

La investigació apunta que actuaven de manera organitzada i que podria haver-hi més persones implicades. La Policia tampoc descarta que aquest grup hagi pogut cometre altres furts en ocasions anteriors. Només un dels tres detinguts té antecedents a França per fets similars, segons ha confirmat INTERPOL divendres a la tarda.

Fa tot just un parell de setmanes el cos d’ordre va fer una altra intervenció fruit d’un robatori en un establiment, en aquest cas de Sant Julià. Un no resident de 44 anys va ser detingut després de sostreure 16 telèfons mòbils de gamma alta (valorats en més de 8.000 euros) en una botiga d’un centre comercial. També van ser els serveis de seguretat del negoci els que van alertar la policia.

tracking