Mobilitat

Cues de fins a cinc quilòmetres d'entrada al Principat per la frontera del riu Runer aquest migdia

La causa de les retencions hauria estat un control policial a la rotonda de les Valls de Valira

Retencions d'entrada al Principat per la frontera del riu Runer en una jornada anteriorArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les retencions a la frontera hispanoandorrana han estat recurrents al llarg de l'estiu, i avui la frontera del riu Runer torna a ser notícia, perquè els vehicles que volien entrar al Principat, s'han trobat retencions de gairebé cinc quilòmetres, segons ha informat mobilitat. La causa d'aquestes retencions hauria estat un control policial a la rotonda de les Valls de Valira. Les cues a la Nacional 145 també s'han vist prolongades perquè, tot i que mobilitat ha sol·licitat a la policia espanyola l'obertura del segon carril a la duana, el cos de seguretat no ho ha fet. A hores d'ara, les cues només afecten la duana de la Farga de Moles.

Les retencions, a primera hora de la tarda, estan afectant la sortida del Principat per la frontera francoandorrana. El trànsit dens ha começat al voltant de les 16.45 hores i les cues no superen el quilòmetre. 

Fins a les 14 hores del matí, prop de 13.000 vehicles havien travessat les fronteres. Gairebé la majoria dels vehicles que han sortit del país, han estat de matrícula andorrana, mentre que els que han entrat al Principat, majoritàriament han estat vehicles amb matrícula francesa i espanyola.

tracking