Activitats

Museus gratuïts per celebrar el dia mundial del turisme

Els actes organitzats per l'l’Skål Club d’Andorra, es duran a terme del 27 al 29 de setembre

Cartell del dia mundial del turisme

Cartell del dia mundial del turismeSkål Club d’Andorra

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L'’associació de professionals del turisme d’Andorra ha preparat un seguit de propostes que permetran, a tota la ciutadania i als nostres visitants, gaudir de diversos atractius turístics i culturals de forma gratuïta o a preu reduït, durant el cap de setmana del 27 al 29 de setembre. Entre les propostes destaca la gratuïtat de diversos museus del Principat, entre ells l'Espai Columba, on el dissabte 28 s'hi oferirà una visita guiada a les recuperades pintures de Sant Esteve. 

El divendres 27 a la tarda, a partir de les 17.30 hores, l’ Skål Club d’Andorra oferirà una presentació pública dels atractius turístics del país, en un acte d’una hora de durada que se celebrarà a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella, a l’altura del carrer Josep Rossell. A través d’una pantalla gegant, es mostraran imatges d’interès turístic i cultural, i també hi haurà un sorteig de regals. 

La tradicional gala d’entrega de guardons, on cada any s’atorguen 4 reconeixements a persones i empreses del país i estrangeres que han contribuït en pro del turisme a Andorra, es celebrarà a l'hotel Roc Blanc d'Escaldes.

tracking