Balanç

Grandvalira Resorts supera els 173.800 visitants a l’estiu i millora respecte el 2023

L’estació de Pal Arinsal ha atret 57.700 visitants, un 34% més que l'any anterior

L'estació de Pal Arinsal abans del campionat del món de BTTArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Les estacions de Grandvalira Resorts han registrat durant la temporada d’estiu més de 173.800 visitants fins al 15 de setembre. Aquesta xifra, supera la de l’any passat, tot i que els episodis de pluja han tingut una clara afectació en dates clau. Les dades evidencien també que els visitants han rebut molt bé els nous forfets de tarda i l’ampliació d’horaris al Mon(t) Magic Family Park de Canillo i al Mountain Park de Pal Arinsal. A més, el Mirador Solar de Tristaina es consolida com un dels atractius estrella a Andorra amb 60.000 visitants fins al moment. 

Aquest any 42.100 persones han passat pel Mon(t) Magic Family Park de Canillo i el Golf Soldeu durant l’estiu, una xifra lleugerament superior a l’any anterior quan hi van acudir 40.000 persones, mentre que 12 usuaris van utilitzar el funicamp.

L’estació de Pal Arinsal ha atret un gran nombre de visitants aquest estiu. En concret, 57.700 persones, és a dir, un 34% més que les 43.000 que es van apropar a l’estació de muntanya de la Massana l’any anterior. El balanç d’estiu a l’estació d’Ordino Arcalís evidencia l’èxit del Mirador Solar de Tristaina amb 60.000 visitants, almenys fins al 15 de setembre, ja que els accessos continuaran oberts fins al 3 de novembre. Les dades són molt similars a les de l’any anterior, tot i que han estat condicionades pels episodis de pluja que han afectat en èpoques clau, especialment alguns caps de setmana.

Tot i que gran part de les propostes de la temporada van donar per finalitzada la temporada d’estiu el diumenge 8 de setembre, el Mirador continuarà obert fins al 3 de novembre, podent accedir amb el telecadira de Creussans i, els caps de setmana, amb el telecabina de Tristaina.

El Bike Park de Pal Arinsal obrirà els caps de setmana fins al 13 d’octubre i el Golf Soldeu i el seu magnífic Wine & Meat Bar by Jean Leon romandran oberts fins al 29 de setembre. D’altra banda, el Restaurant Refugi Llac de Pessons es podrà gaudir fins al 12 d’octubre.

tracking