Universitat d'Andorra

Magda Marquet parlarà de biotecnologia a la inauguració del curs acadèmic

L'acte es celebrarà el dimarts 8 d'octubre a les 11 hores 

La científica andorrana Magda Marquet participarà a l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2024-2025 de l'UdA

La científica andorrana Magda Marquet participarà a l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2024-2025 de l'UdAUdA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La científica andorrana Magda Marquet, doctora en enginyeria bioquímica i fundadora dels laboratoris Althea Technologies a Califòrnia, participarà a l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2024-2025 a Andorra, que se celebrarà el proper dimarts 8 d’octubre de

2024, a les 11.00 h, a l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Convidada per la Universitat d’Andorra (UdA), Marquet hi pronunciarà la lliçó inaugural, titulada «Evolució de la biotecnologia: passat, present i futur», en què abordarà les innovacions en l’àmbit de la biotecnologia des d’una perspectiva històrica. L’acte estarà obert al públic general, amb entrada lliure.

L’acte inaugural inclourà la graduació oficial de la promoció 2024, amb el lliurament dels títols d’Estat. També comptarà amb la intervenció musical del duet Veu Silent, una formació que s’ha situat entre els nous referents de l’escena andorrana.

L'activitat lectiva del nou curs 2023-2024 va arrencar el passat dilluns 9 de setembre, amb l’inici de les classes de les formacions reglades presencials, i les sessions d’acollida als estudiants de primer curs. Les formacions reglades virtuals, de la seva banda, tenen el 25 de setembre com data d’inici.

tracking