TRASPÀS

Mossèn Antoni Elvira ja és el nou rector de Sant Pere Màrtir

El traspàs entre mossens, ahir.

El traspàs entre mossens, ahir.Agències

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mossèn Antoni Elvira és des d’ahir al migdia, oficialment, nou rector de Sant Pere Màrtir. Elvira substitueix Jaume Soy, que s’ha jubilat després d’haver estat 29 anys a Escaldes-Engordany, primer acompanyant mossèn Blai i posteriorment, i en la darrera època, com a rector d’Escaldes-Engordany, càrrec que ha ocupat els darrers disset anys. La missa en què va tenir lloc el relleu, i que va ser presidida per l’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va comptar amb la presència de molts feligresos i també membres de la corporació comunal, tant majoria com minoria, i la ministra d’Afers Socials, Trini Marín.

Vives va subratllar la importància de la missa, en què va fer-se el relleu oficial de Soy a Elvira. Vives va subratllar que Elvira ha arribat a la parròquia “a servir” i va voler agrair els anys de dedicació de Soy. Després de les paraules de Vives, va tenir lloc la presa de possessió del nou rector davant dos testimonis i tot seguit, i en nom de tots els feligresos, va llegir-se un text en què va agrair-se a mossèn Soy la seva dedicació.

D’altra banda, en una carta publicada en el full dominical d’ahir, Vives fa referència al seu successor, Josep-Lluís Serrano Pentinat, que el proper dissabte 21 de setembre rebrà l’ordenació com a bisbe coadjutor. Vives repassa, en la carta, les virtuts que ha de tenir un bisbe catòlic, com ara la humilitat i la capacitat d’escoltar.

tracking