Successos

La policia comissa 2.900 paquets de tabac al Pas

La mercaderia il·legal estava amagada a la muntanya

Tabac de contraban intervingut per la policia al Pas de la Casa

Tabac de contraban intervingut per la policia al Pas de la CasaSFP

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Cop de la policia als contrabandistes que operen al Pas de la Casa. El cos de seguretat ha comissat 2.900 paquets en dues intervencions que han servit per treure del mercat il·legal tabac per valor de més d'11.300 euros, segons ha fet públic a les xarxes socials. 

El cos de servei indica que gran part del tabac estava amagat en la muntanya en fardells petits i en bosses amb diferents quantitats de cartrons. La primera actuació va permetre localitzar 2.200 paquets amb un valor que supera els 8.600 euros i en la segona intervenció els policies van localitzar 700 paquets, que tenen un preu de cost de més de 2.700 euros. 

La mercaderia il·legal forma part del tabac que van acumulant en petitats quantitats els contrabandistes a la muntanya per després portar-la a França. Els cartrons són comprats a botigues del Pas de manera legal i portats a amagatalls a la muntanya des d'on es preparen els fardells per entregar-los a diferents localitats franceses. La presència de contrabandistes a la vila fronterera ha generat malestar dels veïns i comerciants per la imatge que es dona al poble.  

tracking