Economia

16 participants en el programa de creixement empresarial d'Andorra Business

La iniciativa ajuda les societats a tenir un negoci més competitiu

La directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, al programa Growth

La directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, al programa GrowthAB

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cinquena edició del programa d’Andorra Business de suport per a les empreses andorranes amb alt potencial de creixement (Programa Growth) ha començat avui amb la participació de representants de 16 societats del país. La iniciativa està destinada a empreses que facturen més de 50.000 euros i tenen més de 2 anys d’activitat i en els pròxims set mesos treballaran de manera conjunta amb diversos mentors amb la finalitat de tenir un negoci més competitiu i resilient, segons informa Andorra Business. 

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que el programa "vol ajudar els empresaris del país a millorar les vendes, a optimitzar les eines de màrqueting per arribar als seus clients, a impulsar la seva internacionalització i a conèixer el seu potencial real de creixement”.

Les 16 empreses participants van haver de passar una selecció prèvia i després d’una fase d’anàlisi, cada empresa disposarà d’un pla de creixement totalment personalitzat que inclourà 40 hores de mentoria individual en àrees de treball com el màrqueting digital i tradicional, la comercialització i les vendes internacionals, les finances, i l’estratègia, l’organització i el lideratge. La primera sessió ha consistit en un taller d’innovació impartit per Sílvia Cunill, CEO de l’empresa Innovand Consult.

tracking