SIndicat

La branca sanitària de l'USDA es reuneix amb l'oposició per informar-los de l'estat del "conflicte"

El sindicat ha demanat als grups que es facin ressò d'aquesta situació

assemblea del personal del SAAS en una reunió

assemblea del personal del SAAS en una reunióFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La branca sanitària de l'USDA ha finalitzat, aquest divendres, les reunions amb l'oposició per informar-los de l'estat del "conflicte". En aquest sentit, el sindicat ha informat els grups polítics de Concòrdia, Socialdemòcrates i Andorra Endavant, respecte al que consideren l'incompliment de la llei, la negativa de recuperar les DPO i la seva voluntat de negociació.

El sindicat també els ha informat sobre l'estat de la demanada col·lectiva presentada per 154 treballadors després de ser aprovada en assemblea i els hi ha volgut denunciar el que consideren "imparcialitat i esdevenir antiètic" del servei d'inspecció de Treball, a causa de respondre la seva pregunta de forma "parcial, inadequada i lluny dels termes sol·licitats". En aquest sentit, també denuncien que la resposta primer va ser filtrada al SAAS i seguidament a la premsa, abans que als mateixos preguntadors. 

La branca sindical ha demanat als grups que es facin ressò d'aquesta situació i interpel·lin als organismes adequats per desencallar-la "i no haver d'arribar a una resolució judicial" ha afirmat el sindicat. 

tracking