Medi Ambient

Més de 1.700 alumnes participen en la campanya de recollida de residus a la natura

Els participants són d'una vintena d'escoles

Alumnes participants en la campanya de recollida de residus al medi ambient

Alumnes participants en la campanya de recollida de residus al medi ambientJAViladot

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La desena edició de la campanya de recollida de residus al medi natural, impulsada pel Govern, ha batut un nou rècord de participació amb 1.707 alumnes, de vint centres educatius, al llarg d'aquesta setmana. L'any passat, el nombre d'alumnes participants va ser de 1.450. L’edició d’enguany es torna a emmarcar dins de la campanya europea ‘Let’s cleanup Europe!’ i aquest divendres els alumnes de l’Escola Andorrana d’Escaldes-Engordany han realitzat la recollida de residus a la zona del Llac d’Engolasters. L’objectiu és conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

La directora del Departament de Medi Ambient, Sílvia Ferrer, ha explicat que "és una jornada que els alumnes els agrada perquè poden sortir al medi i veure de primera mà la quantitat de residus que es poden trobar a l’entorn natural”. A més, ha destacat que l’acció permet promoure la conscienciació, sensibilització i educació en relació a la preservació dels espais naturals que són l’essència d’Andorra alhora que un pol d’atracció turística.     

A part de l’Escola Andorrana d’Escaldes-Engordany, també han participat a la campanya, durant la setmana, les següents escoles: EAMPE Andorra la Vella, Àgora International School, CFP Aixovall, Servei ocupacional Xeridell (Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell), Col·legi Sant Ermengol, EAMPE La Massana, EASE Ordino, Escola Andorrana de Batxillerat d'Andorra la Vella, EAMPE Pas de la Casa, Escola Francesa d'Escaldes-Engordany, CFP de la Massana, EAMPE Sant Julià, Col·legi Mare Janer, Lycée Comte de Foix, Escola Francesa de Santa Coloma, British College, Escola Francesa del Pas de la Casa, Escola Francesa de la Massana i Escola Sagrada Família.

tracking