TROBADES AMB CONCÒRDIA, PS I ANDORRA ENDAVANT

La branca sanitària de l’USdA acusa Inspecció de Treball de “parcialitat”

Reunió amb l’oposició per informar-los de l’estat del “conflicte”

L’hospital de Meritxell.

L’hospital de Meritxell.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La branca sanitària de la Unió Sindical d’Andorra (USdA) va finalitzar ahir les reunions amb l’oposició per informar-los de l’estat del “conflicte”. En aquest sentit, el sindicat ha informat els grups polítics de Concòrdia, Socialdemòcrates i Andorra Endavant, respecte al que consideren l’incompliment de la llei, la negativa de recuperar les DPO o primes per objectius i la seva voluntat de negociació.

El sindicat també els ha informat sobre l’estat de la demanda col·lectiva presentada per 154 treballadors després de ser aprovada en assemblea i els ha volgut denunciar el que consideren “parcialitat i esdevenir antiètic” del servei d’Inspecció de Treball, a causa de respondre la seva pregunta de forma “parcial, inadequada i lluny dels termes sol·licitats”. En aquest sentit, també denuncien que la resposta primer va ser filtrada al SAAS i seguidament a la premsa, abans que als mateixos preguntadors.

La branca sindical ha demanat als grups que es facin ressò d’aquesta situació i interpel·lin als organismes adequats per desencallar-la “i no haver d’arribar a una resolució judicial”, va afirmar l’USdA.

tracking