JUSTÍCIA

L'acusada d'estafa entra a la presó de manera preventiva

Ha declarat aquesta tarda davant del batlle, que ha dictat l'ingrés provisional de la dona

Presó de la Comella.

Presó de la Comella.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'acusada d'estafar a diverses persones gràcies a la compra i venda de vehicles d'alta gamma ha ingressat avui a la presó de manera provisional després que declarés aquesta tarda davant del batlle, que ha decretat l'ingrés per, entre altres motius, "evitar el risc de fuga", segons ha explicat l'advocat de la dona, Antoni Riestra.

Riestra ha explicat que ara la feina serà comprovar si realment la seva clienta va cometre una estafa o es va veure involucrada en una espiral de deutes del qual no va poder sortir. L'advocat ha declarat que "quan estafes a algú el teu objectiu és deixar-lo sense patrimoni, però si acabes tornant els diners, no es pot parlar d'estafa" i, segons el que afirma l'acusada, la seva intenció sempre havia estat tornar tot el que havia demanat prestat.

La defensa ha insistit també en les pressions que haurien exercit alguns dels creditors contra l'acusada, que haurien agreujat la situació de la dona, que s'hauria vist obligada a demanar més diners per saldar els primers deutes.

tracking