Recollida a Engolasters.

Recollida a Engolasters.SFG

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Nou rècord de participació en la campanya de recollida de residus al medi natural. La 10a edició de la iniciativa, impulsada pel Govern i Andorra Sostenible, ha aplegat un total de 1.707 alumnes al llarg d’aquesta setmana, un fet que suposa assolir una nova xifra rècord de participants. El Clean Up Day permet als alumnes desplaçar-se al medi natural o en entorns naturals propers a l’escola per recollir aquells residus abocats al medi. L’objectiu és conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

Etiquetes:

L’edició d’enguany es torna a emmarcar dins de la campanya europea Let’s clean up Europe! i ahir els alumnes de l’escola andorrana d’Escaldes-Engordany van realitzar la recollida de residus a la zona del llac d’Engolasters. L’activitat va comptar amb la participació de la directora del departament de Medi Ambient, Sílvia Ferrer, que va explicar que “és una jornada que als alumnes els agrada perquè poden sortir al medi i veure de primera mà la quantitat de residus que es poden trobar a l’entorn natural”. A més, va destacar que l’acció permet promoure la conscienciació, sensibilització i educació en relació amb la preservació dels espais naturals que són l’essència d’Andorra alhora que un pol d’atracció turística.

Per sisè any consecutiu les jornades compten amb la participació activa d’Andorra Telecom, mitjançant la distribució d’armilles commemoratives.

tracking