SUCCESSOS

Presó provisional per a la dona acusada d’estafar amb vehicles

El batlle va dictar ahir a la tarda l’ingrés provisional per risc de fugida

La dona va declarar ahir a la batllia.

La dona va declarar ahir a la batllia.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’acusada d’estafar diverses persones gràcies a la compra i venda de vehicles d’alta gamma va ingressar ahir al vespre a la presó de la Comella de manera provisional després que declarés bona part de la tarda del dissabte davant del batlle. El jutge instructor va decretar l’ingrés al centre penitenciari per, entre altres motius, “evitar el risc de fuga”, segons va explicar l’advocat de la dona, Antoni Riestra.

Riestra va assenyalar que ara la feina serà comprovar si realment la seva clienta va cometre una estafa o es va veure involucrada en una espiral de deutes de la qual no va poder sortir. L’advocat va indicar que, “quan estafes algú, el teu objectiu és deixar-lo sense patrimoni, però si acabes tornant els diners, no es pot parlar d’estafa” i, segons el que afirma l’acusada, la seva intenció sempre havia estat tornar tot el que havia demanat prestat.

La defensa va insistir també en les pressions que haurien exercit alguns dels creditors contra l’acusada, que haurien agreujat la situació de la dona, que s’hauria vist obligada a demanar més diners per saldar els primers deutes.

D’altra banda, i segons va informar ahir la policia en un comunicat adreçat a la premsa, hi hauria, almenys, sis víctimes, cinc d’Andorra i una de Barcelona. El perjudici econòmic calculat fins al moment superaria els 300.000 euros.

tracking