CULTURA

Bonell recorda el compromís del Govern amb els joves en l’entrega dels Premis Sergi Mas

Els premis són un concurs obert a joves artistes d’entre catorze i 30 anys amb modalitat de dibuix, pintura, fotografia, collage, escultura, gravat o videoart.

Una de les guanyadores del premi amb la ministre Bonell

Una de les guanyadores del premi amb la ministre BonellJAViladot

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ha emfatitzat el compromís del Govern per acompanyar i potenciar tots aquells projectes que donen veu als joves del país. Ho ha fet durant l’entrega dels premis Sergi Mas, XI Mostra d’arts plàstiques per a joves artistes 2024 que s’ha celebrat aquesta tarda a l’antic hotel Rosaleda (seu del ministeri). 

“Desitgem que aquesta Mostra d’Art segueixi creixent i esdevingui el punt de partida de futurs grans artistes del nostre país”, ha remarcat Bonell, la qual ha assegurat que els premis, al llarg de les seves edicions, “han vist créixer molts dels artistes que hi han participat i que avui tenen una trajectòria consolidada”. A l’acte, Bonell i el secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, han estat els encarregats d’entregar els guardons als premiats, que es van anunciar al juliol.

Els premis Sergi Mas, Mostra d’arts plàstiques és un concurs obert a joves artistes d’entre catorze i 30 anys amb modalitat de dibuix, pintura, fotografia, collage, escultura, gravat o videoart. L’exposició itinerant per diferents espais d’exposició del país s’inaugura avui a l’hotel Rosaleda, seu del ministeri de Cultura, i després està previst que es desplaci a altres espais expositius del país.

tracking